top of page

Hjemmepleie for Powder Brows

Hvis du vil at øyenbrynene skal heles jevnt og den endelige effekten er tilfredsstillende, kan du lese anbefalingene etter behandlingen. Husk at etterbehandling er like viktig som selve behandlingen.

Det er viktig å følge spesialistens anbefalinger.

Sterkere fargemetning umiddelbart etter behandlingen og rødhet i det pigmenterte området er normalt, ikke få panikk.

DAG 1

Den første dagen etter behandlingen kan øyenbrynene dine virke mørke og tegnet på nytt, dette er en overgangsperiode. Skyll øyenbrynene grundig, men skånsomt med og mot håret 5 ganger første dag for å vaske bort overflødig sårvæske og for å forhindre tykk skorpedannelse. Skyll øyenbrynene med destillert vann, vann til injeksjonsvæsker eller kokt vann med en bomullspads. Klapp området tørt med klinex eller wipes.

DAG 2-7

Skyll øyenbrynene grundig, men skånsomt med og mot håret 2 ganger om dagen (morgen og kveld), for å  holde det rent og forhindre tykk skorpedannelse. Skyll øyenbrynene med destillert vann, vann til injeksjonsvæsker eller kokt vann med en bomullspads. Klapp området tørt med klinex eller wipes. Øyenbrynene kan klø litt, du kan også føle en strammende følelse dette pga. groprosessen.

Viktig! Husk hygiene. Ikke bruk kosmetiske produkter på øyenbrynene. Unngå øyenbryns området når du bruker foundation eller concealer.

DAG 4*

Øyenbrynene begynner å trekke seg og flasse på toppen og begynnelsen av øyenbrynet. Det er en normal reaksjon å klø. Ikke klø av skorper! Begynn å fukte øyenbrynene med krem utlevert eller anbefalt. Påfør et tynt lag av produktet på rensede øyenbryn med en

q-tips. Begynnelsen på øyenbrynet skal være mykt og gjennomsiktig, du skal ikke se en sterk kant. *Har du fet hudtype smør med krem fra dag 6.

DAG 5-7

Ikke få panikk når det er en synlig forskjell i farge mellom skorper og effekten der skorpen har gått bort. Husk at permanent sminke er designet for å subtilt understreke øyenbrynene. Det er ikke en form for sterk kveldsmakeup.

DAG 7-8

Skorpen skal ikke lenger være synlig. Hvis du ser rester, bruk en minimumsmengde av kremen du fikk utdelt og bruk en q-tips til å massere produktet med skorpene. Ikke klø, skyll øyenbrynene forsiktig. Hvis øyenbrynene er røde eller pigmentet virker varmere enn forventet, husk at huden fremdeles leges. Den endelige fargen vil være synlig 4 uker etter pigmentering.

HUSKELISTE

1. Unngå solarium, sol, badstue, trening som fører til svetting, lange dusjer og svømmebasseng under helbredelse. Ikke skrap skorper. Å skrape den av kan føre til arrdannelse. La øyenbrynene gro av seg selv. Husk at den permanente sminkebehandlingen er en invasiv behandling som bryter overhuden.

2. Ta vare på øyenbrynene som anbefalt av en spesialist. Ikke søk etter informasjon på internettfora. Hvis du har spørsmål, kan du kontakte personen som utførte prosedyren i utgangspunktet.

3. Ikke bruk kosmetiske produkter i pigmenteringsområdet.Da dette kan føre til infeksjoner. Å vaske øyenbrynene de første dagene etter pigmentering er veldig viktig! Ikke la øyenbrynene få danne tykk skorpe. Vaske øyenbrynene med og mot håret. Ikke klapp, vask det grundig, men skånsomt.

4. Ikke få panikk hvis øyenbrynene er røde eller pigmentet virker varmere enn forventet, husk at huden din fremdeles leges. Den endelige fargen vil være synlig 4 uker etter pigmentering.

5. Ikke glem en korrigerende behandling som vil jevne ut øyenbrynens farge og om nødvendig mette øyenbrynene. Korrigerende behandling bør utføres 6 uker til 2 måneder etter første behandling

bottom of page