top of page

G.E.L Keratin Lash Lift /Vippeløft

Lengre og fyldigere NATURLIGE vipper har blitt en veldig populær behandling blant kundene.

G.E.L. Keratin Lash Lift & Brow Lamination er en verdensledende behandling som løfter, bøyer, tilfører volum, farge og styrker dine naturlige vipper og bryn da den inneholder organisk balsam, keratin, silkepeptider og en rekke frukt- og planteekstrakter.

Den organiske balsam som inngår i behandlingen fremmer hårvekst og gjør vippene og brynene sunnere og sterkere for hver behandling.

G.E.L. Keratin Lash Lift er den beste måten å oppnå fantastiske naturlige vipper uten bruk av lim og vippeforlengelser, og resultatet varer opptil 12 uker.

ORGANISK BALSAM

G.E.L. Keratin Lash Lift & Brow Lamination inneholder en næringsrik ingrediens kalt Organic Conditioner. Produktet styrker og optimaliserer veksten av nye vipper og bryn ved å trenge dypt inn i hårskaftet. Hemmeligheten til Organic Conditioner er at den gir en dyp og fuktighetsgivende effekt i behandlingen. De aktive ingrediensene samt frukt og plantebaserte sentralstimulerende midler fremmer vekst og styrker vippene og brynene. Organisk balsam hjelper også til å reparere pigmenter i hvert enkelt hår, noe som resulterer i farger som varer opptil 60% lenger. Organic Conditioner er laget av 97,7% naturlige ingredienser og inneholder ikke parabener, SLS, SLES, aldehyder, silikon eller konserveringsmidler.

Økologisk_Lash_Botox.jpg
Keratin mascara 11.PNG

KERATIN MASCARA

G.E.L. Keratin Mascara er et must for de som ønsker å ta vare på vippene og brynene på den beste måten, samt forlenge effekten av G.E.L. Keratin Lash Lift & Brow Lamination behandling. Denne gjennomsiktige, blanke mascaraen kan brukes alene, eller den kan brukes som en grunning under svart mascara - gir fuktighet og næring, samt styrker vippene. G.E.L. Keratin Mascara hjelper også vippene med å holde de løftet og ryddige i formen, selv etter en god natts søvn.

ETTERBEHANDLING

De neste ukene trenger du ikke lenger å bruke vippetang og-/eller mascara. Det er viktig å følge forholdsreglene de første 24 timene etter behandlingen for å få et optimalt resultat. Unngå svømming, dusjing av hodet og ansiktet, soling og besøk av dampbadet og badstuen i denne perioden. Unngå også eksponering for sterk varme og damp, f.eks. vannkoker og stekeovn. Hvis vippene kommer i kontakt med vann, damp eller høy temperatur i løpet av denne 24-timersperioden, kan det hende at de ikke varer i opptil 12 uker.

BEHANDLINGER

G.E.L Lashes vippeløft m/Farger vipper og keratin boost - 1190,- I 90 min

G.E.L Lashes vippeløft m/farge vipper og keratin boost + brynstyling - 1590,- I 120 min

G.E.L Lashes vippeløft m/farge vipper + brynstyling med BrowHenna - 1790,- I 130 min

Farging av vipper - 400,- I 20 min

Med G.E.L lashes farge og organisk kur

bottom of page