top of page

Semi - Permanent makup, bryn, lepper og eyeliner

Semi - Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering også kjent som micropigmentering, derma-pigmentering og permanent kosmetikk. Vi bruker ulike tatoveringsteknikker for å skape form og farge som ligner sminke. Øyenbryn, lepper og eyeliner er alle områder som permanent sminke tradisjonelt er brukt på. Hensikten med semi - permanent makeup er å definere og fremheve ansiktsformer med samme resultat som hverdags sminke, men skal ikke være en erstatning for kvelds makeup. Med permanent makeup sparer du verdifull tid på morgenen som du ellers ville ha brukt på dine daglige sminkerutiner. Hos oss tilbyr vi flere forskjellige teknikker.

powderbrows_browshading_permanentmakeup_semipermanentmakeup_brows_permanentmakeuposlo_wowb
lipblush.JPG
eyeliner.jpg

Hva er Powder Brows?

Powder brows, eller pudderbryn, er den nyeste teknikken innen permanent makeup av øyenbryn. Med Powder brows teknikk oppnår man et sminket og naturlig utrykk. Behandlingen utføres med maskin og er ikke en hårstrå teknikk som microblading. Det er en mer skånsom teknikk enn microblading og kan derfor utføres på alle hudtyper. Teknikken lager mikroskopiske små prikker i huden og gir en myk puddereffekt, lignende puddersminke.

Konsultasjon tas på forhånd før behandlingen kan utføres, denne er hos oss gratis.

Powder Brow inkl. 1 oppfølging - 5900,- I 180 min

powderbrows_browshading_permanentmakeup_semipermanentmakeup_brows_permanentmakeuposlo_wowb

Semi - permanent makeup av lepper

Kosmetisk semi - permanent makeup av lepper. Vi gir deg den looken du ønsker tilpasset deg og dine behov, du kan velge mellom flere forskjellige teknikker og vi vil hjelpe deg å velge den rette. Frisk og naturlig utseende, eller kanskje et litt mer sminket uttrykket som sitter perfekt til alle tider?

Hvorfor ta denne behandlingen?

  • Ikke er fornøyd med nåværende lepper

  • Har mistet farge og konturen

        på leppene grunnet alder

  • Ønsker å fremheve farge og kontur av leppene 

  • Har ujevne linjer og vil fremheve leppene

  • Lei av å sminke leppene daglig  

  • Ønsker å spare tid i hverdagen

  • Synes det er vanskelig å sminke den rette fasongen

  • Praktisk fordi jeg driver med trening og idrett

  • Ønsker et uttrykk av fyldigere lepper uten å fylle de med kosmetiske injeksjoner

  • Kan ikke ha på sminke grunnet jobben min (eks. helsepersonell og kjøkkentjenesten) . ‍

 

Kjenner du deg igjen i noen av punktene ovenfor? Å velge artist er meget viktig, derfor tilbyr vi gratis konsultasjon hvis du vurderer.

lips_lepper_pmulepper_permanentmakeup.JPEG
Healed result of PMU of lips

Hva skal en gjøre før en Semi - permanent makeup leppe behandling?

Før du kan få utført behandlingen må du komme på konsultasjon. Der vil terapeuten gjøre en grundig undersøkelse av dine lepper, huden rundt og selve fargen. Det er viktig å informere terapeuten om du har hyppige utslag av munnsår, veldig tørre lepper og eventuell medisinbruk. Er du ofte utsatt for munnsår anbefaler vi å få skrevet ut en reseptbelagt kur på 4-6 dager mot munnsår av fastlegen. Denne kan du starte på 2 dager i forkant for å forebygge og 2-4 dager etter utført behandling for å unngå utbrudd. Det er da viktig å fullføre kuren. Få gjerne legen til å skrive ut for to kurer, da en andre behandling kan være nødvendig for å oppnå et tilfredstillende resultat. Nålstikking i lepper er en av de tingene som trigger munnsår, likesom sol, stress ect. Oppstår det utbrudd av munnsår vil dette kunne ødelegge pigmenteringen siden fargen ligger i helt øverste hudlag av leppen.

Dagen før/-og samme dag som behandlingen av lepper:

Skrubb leppene godt kvelden før og husk å spise mat før selve timen til behandlingen. Unngå blodfortynnende medisiner, ibux og paracet. Unngå alkohol og koffein 24 timer før selve behandlingen. Ta med en leppestift eller to av fargen du ønsker at vi skal utføre på leppene dine. Møt opp uten sminke.

Hvordan utføres Semi - permanent makeup av lepper?

Terapeuten utfører først en grundig konsultasjon og analyse. Deretter renses og desinfiseres huden og leppene. Etter dette påføres en bedøvelseskrem som skal absorbere i 20-25 minutter. Terapeuten fjerner bedøvelsen for så å måle og tegne en symmetrisk form på leppene. Når dere er enige om form og farge setter terapeuten i gang med å tatovere lepperammen. Deretter bruker terapeuten en til to andre teknikker for å tatovere resten av leppene. Hele behandlingen tar ca 3 timer.

Lipblush/Ombrelips inkl. 1 oppfølging - 6200,- I 180 min

Fargen på leppene forbedres, kontur av leppene kommer tydeligere frem.

Leppelinje inkl. skravering inkl. 1 oppfølging - 6000,- I 180 min

Legges noe mer vekt på konturen, leppene skraveres og man oppnår en mer leppestift effekt. 

PERMANENT MAKUP EYELINER

Tenk deg å ha et våkent blikk hver eneste morgen, selv uten sminke. Innrammede og definerte øyne kan få deg til å se flere år yngre ut, og er en av de mest effektive måtene å trekke oppmerksomhet til øynene dine på. Permanent eyeliner kan påføres både på øvre og nedre vippekant.

eyeliner.JPG
eyeliner.JPG

Hvem passer det for?

Permanent makeup eyeliner passer for alle over 18 år, uavhengig av kjønn. De fleste som tar behandling for permanent eyeliner ønsker seg en enklere hverdag, med mer markerte øyne som ofte gir et åpent og løftet blikk. For deg med redusert hårvekst på vipper, kan også permanent eyeliner gi en vakker effekt. Eyelineren legges helt inntil vippekanten, og tykkelse kan justeres etter eget ønske – alt fra en naturlig vippemarkering til en tykkere eyeliner.

Hvordan foregår behandling?

Når du kommer til behandling skal du først fylle ut et konsultasjons skjema. Behandlingen starter deretter med at du påføres en bedøvelseskrem som skal virke i ca. 25-30 minutter. Deretter blir du og terapeuten sammen enige om tykkelse, lengde og farge på eyelineren du skal ha. I en ny behandling med eyeliner inngår en refill i prisen. Refillen må taes innen 6-8 uker. Dette er fordi det er levende vev vi jobber med, og vi kan aldri garantere hvor godt pigmentene sitter etter kun en behandling. Resultatet er ikke endelig før refillen er tatt.

Hva må jeg tenke på før behandling?

Det kan være lurt å spise mat før selve timen. Unngå blodfortynnende medisiner, ibux og paracet. Unngå alkohol og koffein holdige drikker 24 timer før selve behandlingen. Ikke bruk øyesminke eller øyekrem 24 timer før. Bruk av vippeserum frarådes å brukes inntil 14 dager før behandlingen. Vippeextensions kan ikke være på og må fjernes minst 24 timer før behandlingen. Linser må tas av før behandlingen og kan ikke brukes på 24 timer etter behandlingen. 

Hvor lenge varer det?

Varigheten på permanent makeup eyeliner varierer fra person til person. I utgangspunktet er varigheten ca 2-5 år, men vi anbefaler et årlig refill for vedlikehold av farge.

Se priser ved å trykke på "BOOKE TIME" i menyen.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Når kan jeg ikke få utført Semi - Permanet makeup av bryn, lepper og eyeliner?

– Hvis du er under 18 år – Hvis du er gravid – Ammende (må vente minst 10 timer med å amme igjen etter endt time) – HIV, Hepatitt og andre overførbare sykdommer – Ved åpne sår i tatoveringsområdet (kviser, eksem, infeksjon, allergier, andre hudirritasjoner) – Ved alvorlig sykdom ber vi om bekreftelse fra lege før eventuell behandling – Vi kan ikke utføre semi - permanent makeup på lepper ved herpes utbrudd (du må vente til såret er helt grodd før behandling) og forebygge i forkant med reseptbelagte medisiner– Ved betennelse/sykdom på øyet kan vi ikke utføre permanent makeup eyeliner – Ved pmu av eyeliner kan du ikke ha vippeextentions – disse må eventuelt fjernes før behandling – Ved pågående infeksjon/feber etc ber vi deg vente med å komme til behandling til du er helt frisk igjen HUSK – Vi utfører kun permanent makeup på frisk hud. Er du usikker på om du kan få gjennomført behandling, ber vi deg om å ta kontakt i forkant av timen.

bottom of page