top of page

HVA ER BROW LAMINATION?

 

Har du øyenbryn som du ikke helt klarer å style slik du ønsker? Har du brynshår som du føler er litt på avveie og som gror i feil retning? Da er Brow Lamination behandlingen for deg!

 

Brow Lamination, også kalt bryn laminering, er en øyenbrynsbehandling hvor man rekonstruerer hårstrukturen slik at hårene blir festet i en ønsket retning. Behandlingen kan minne om en permanent vippebøy, men for øyenbryn. Resultatet gir et fyldig og «gredd» look. Dette er behandlingen alle i Hollywood sverger til om dagen, og er perfekt for deg som ønsker større og mer buskete øyenbryn. Behandlingen kombineres med brynstell.

 

Vi anbefaler at man ikke har nappet/vokset brynene sine ca. 2–3 uker før behandlingen utføres for best mulig resultat. Resultatet av behandlingen varer i 4–8 uker (avhengig av hårsyklusen).

For best mulig holdbarhet anbefaler vi alltid at man vedlikeholder hjemme med pleiende brynsserum og styler de med brynsgel for å holde de på plass. Etter behandlingen er det også viktig at man ikke får vann, sminke eller annen fuktighet på brynene sine de neste 24 timene da dette er tiden det tar for behandlingen å sette seg.

brynstyling, browlamination, brynsløft.jpg
Browlamination.JPG

Brow Lamination - 990,- I 60 min

bottom of page