PROFHILO

Prisvinnende oppstrammende hudbehandling!

Med tiden mister huden sitt faste ungdommelige utseende, som et resultat av den naturlige aldringsprosessen.

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Profhilo er en effektiv og rask behandling for å gjenvinne spenst og vitalitet i huden. Glatter, strammer og fukter huden, i tillegg gir den et naturlig resultat, uten å øke volum.

Hva er Profhilo og hvordan virker det?

Vi mister kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden med aldere, noe som gjør at hude blir tynnere, mister sin naturlige elastisitet, blir slapp, løs og rynker kommer til syne. Profhilo er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud, og har en av de høyeste konsentrasjonene av hyaluronsyre på markedet.

Profhilo har vunnet THE AESTHETICS AWARD i 2016 som årets mest innovative behandling. Profhilo er den første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produkter for behandling av slapp hud. Med den høye konsentrasjonen av hyaluronsyre (64 mg/ 2 ml) booster og fukter ikke bare Profhilo huden, men også det aldrende og slappe vevet.

I tillegg til å booste og fukte huden, remodellerer den også aldrende og slapp hud.

Profhilo gir flotte resultater alene eller i kombinasjon med andre estetiske hudbehandlinger.


Profhilo er utviklet til å gjenskape en naturlig foryngelse av huden, så bindevevsfibrene gjenskapes av kroppen selv. Profhilo består av hyaluronsyre, som injiseres inn under huden via få stikk. Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig at stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon.

 

Profhilo:

  • Glatter og strammer opp hud i ansikt, hals og kropp

  • Reparerer og stimulerer huden

  • Gir et naturlig resultat, bygger ikke volum

  • Fukter huden fra innsiden

  • Enkel og rask behandling uten «nedetid»

  • Kraftig oppstramming samt økt spenst og fylde. Dette er også en god behandling hvis man opplever å ha tørr eller livløs hud.

  • For best mulig resultat, bør alle områder behandles to ganger med fire ukers mellomrom. Deretter er det anbefalt med vedlikeholdsbehandling hver 6.-12. måned.

 

Behandlingen


Profhilo blir injisert i 5 punkter på hver side av ansiktet, 1 ml på hver side og 10 punkter på hals med til sammen 2 ml produkt. Profhilo injiseres rett under huden, og har stor spredning, som gjør at hele huden blir forynget og ikke kun der hvor injeksjonen utføres.

Som et stabilisert produkt holder Profhilo seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av hyaluronsyre. Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan således ikke si at Profhilo er en hudbooster siden det også har en vesentlig oppstrammende/løftende virkning på vevet.

Profhilo egner seg for deg som ønsker en anti-aldringseffekt, stramme opp huden og forbedre hudkvaliteten. Alle som har tegn på aldrende hud, eller som ønsker å forebygge aldring kan behandles med Profhilo.

Høres dette ut som en behandling for deg? Bestill en konsultasjon og finn ut hva Profhilo kan gjøre for akkurat din hud.

 

Etter behandlingen


Umiddelbart etter behandlingen kan man se stikkene hvor injeksjonen er utført. Det kan ligne små myggstikk. Disse forsvinner innen 12-24 timer. Det kan også oppstå forbigående blåmerker. I utgangspunktet kan man dra på jobb neste dag.

4 uker etter første injeksjonene vil huden være betydelig strammet opp. Her anbefales det at man får utført enda en behandling. Resultatet av behandlingen er langvarig, og kan holde over ett år. Vi anbefaler å ta vedlikeholdsbehandling etter 6-12 måneder for best resultat.

Etter behandling vil man kunne se injeksjonsstedene som små myggstikk lignende bulker, disse vil forsvinne av seg selv innen ca 1-2 dager.